The Warren

Our project for the Warren started with an initial meeting on how to make the most of the wonderful south facing garden over adjacent fields. The resulting design involved creating a series of new rear single storey extensions which allowed full access to the garden, the views and to make the most of the southerly views.

The clients also took the opportunity to extend to the side of the property to make a new extended master bedroom suite and an additional bedroom. Externally we adopted quite a contemporary design to the new extension with a feature open corner to the large Kitchen/Family room with slimline glazed sliding doors. We also are replacing the old windows with new black aluminium double glazed units and rendering the property with a clean white render finish.

Internally, we worked with the clients to amend the flow of the existing spaces and to upgrade the heating system and also the electrics. New contemporary internal doors, floors, Kitchen and bathrooms will produce a modern home for our clients.

Work has started on site and is due to be completed towards the end of 2017.

Need some help with a project?

If you have a project you feel we may be able to help with – big or small, please get in touch, we are happy to help.

Get in touch